Новинки оздоблювальних матеріалів 2019 року

Ремонт квартир у Львові завжди був складною темою, оскільки вимагав узгодження великої кількості питань. До того ж замовникам завжди було цікаво не лише отримати якісний ремонт, але і залишатись в тренді, слідкуючи за останніми новинками. Технології будівництва безперервно вдосконалюються. Нові відкриття можуть по різному використовуватись, але у розробників є спільна мета – удосконалити процедуру ремонту. Тому розглянемо найбільш перспективні новинки 2019 року.

Солеві блоки

Одним із авторів ідеї став Ерік Джоберс – архітектор з Нідерландів. Матеріал має незвичний, але дуже ефектний вигляд. Сіль витягується з води за допомогою сонячної енергії. Щоб кристалики солі скріпились використовують натуральний крохмаль з водоростей. Матеріал абсолютно натуральний, тому підійде для приміщень в еко-стилі. Блоки використовують щоб проектувати гнучкі арочні конструкції і інші складні архітектурні форми.

Плити Ізоплат

Це натуральний теплоізоляційний матеріал з хвойних порід деревини. Винайшли його в Естонії, компанія Skano Fibreboard. Ізоплат має натуральне походження, високу паропроникність і звукоізоляцію. Плити вогнетривкі, зберігають тепло, не бояться шкідників, цвілі і грибків. Можуть бути використані для утеплення покрівлі, підлоги і каркасу.

Скло, яке блокує світло

Через вікна в теплу пору року проникає не тільки світло, але і тепло. Знаходитись в приміщені з великими вікнами в спекотливі дні буває нестерпно. Вчені з інституту Франкфурта спробували вирішити цю проблему, створивши скло, за допомогою якого з’являється можливість регулювати світлопроникність вікон. Теоретично скло складається з безлічі круглих сегментів, які можуть реагувати на температуру навколишнього середовища. Наприклад, коли температура в приміщенні падає, матеріал стає прозорим, а коли нагрівається, скло затемнюється.

«Жива плитка»

Це рідкий матеріал, який реагує на дотик, змінюючи малюнок. Поверхню виготовляють із загартованого скла, тому плитка досить витривала. Матеріал універсальний. Ним можна обробляти не тільки підлогу, але стіни і навіть робити покриття для столів. Окрім візуальної краси, матеріал прекрасно поглинає звуки і вібрацію. Єдиний недолік – плитка нестійка до високих навантажень, і якщо на неї наступити чимось гострим, великий ризик пошкодити поверхню. Не дивлячись на недоліки, плитка все ще залишається чудовим рішенням, якщо потрібен оригінальний ремонт.

Шпалери, що реагують на тепло

Основна фішка цього матеріалу в тому, що коли в приміщенні змінюється температура, малюнок на полотні також зазнає змін. Вигадав такий оригінальний хід в інтер’єрі, дизайнера з Китаю. Наприклад, під впливом тепла на стіні з’являються бутони, а після чого розпускаються квіти. Це стало можливим завдяки спеціальним термо-чорнилам. Шпалери реагують і на сонячні промені, і на дотик, проте бояться вологи, і їх неможна мити.
Замовити цікавий ремонт можна в fullhouse.lviv.ua. Ця компанія завжди слідкує за новинками, тому отримати не тільки якісний, але і оригінальний дизайн приміщення з її допомогою не буде проблемою.