6 помилок про биткоїн. Біржа Вайтбіт

Сьогодні досі є люди, які вірять у різні міфи про біткоїн. Усього можна виділити 6 популярних помилок про цю криптовалюту. Вже давно настав час перестати в них вірити. Перше з таких помилок – те, що біткоін є міхуром. Насправді це не так. Ваш успіх у торгівлі залежить від того, який розмір вашої позиції, а не від того, як часто ви торгуєте на біржі Вайтбіт.

Друга помилка полягає в тому, що біткоїн реально нічого не вартий. Тобто. його вартість становить 0. Тут варто сказати, що цифрові активи мають вартість за промовчанням. Немає безкоштовних цифрових активів. Творець біткоїну створив досить зручну систему, яка точно має вартість, а ось тут можна перевести в готівку бiткоїн.

Третя помилка – біткоїн не масштабуємо. Зрозуміло, це негаразд. Така помилка виникла через те, що цю криптовалюту звинувачують у надто повільній обробці транзакцій порівняно з дата-центрами Visa. Це відбувається через те, що біткоін – децентралізована валюта.

Четверте оману – биткоин споживає дуже багато енергії. Біткоїн зараз споживає стільки ж енергії, як невелика країна. Це справді так, але завдяки таким енерговитратам стає можливою децентралізація. Аналоги не спроможні запропонувати децентралізацію всім людям.

П’ята помилка полягає в тому, що біткоїн використовують у злочинних цілях. Ця думка була поширена критиками криптовалюти. В даний час робота біткоїну регулюється все більше, через що злочинцям іноді простіше працювати з готівкою.

Шоста помилка полягає в думці, що біткоїн незабаром повністю замінить паперові гроші. Зрозуміло, цього не станеться. Біткоїну ще далеко до того моменту, коли він стане дійсно зручним платіжним засобом.