Як робити шедеври барбекю, не виходячи з квартири

Електричні грилі Weber – сучасне обладнання для готування соковитого барбекю на будь-якій кухні, навіть у квартирі. Вони вмикаються однією кнопкою та не дають диму. Водночас смак страв виходить трохи «з димком» завдяки випарюванню соків і жиру, що виділяються з м’яса й овочів у процесі приготування. В асортименті електрогрилів за посиланням https://americangrill.com.ua/grili-weber/elektricheskie-grili-i-barbekju/ завжди знайдуться прості бюджетні, а також дорожчі та технологічніші моделі.

Загальні технічні особливості електрогрилів Weber

Електричні грилі від перевіреного американського виробника працюють від мережі на 220 В. Вони комплектуються довгим дротом, щоб за бажанням їх можна було помістити на підставку чи візок із колесами та влаштувати барбекю на задньому дворі. Всі моделі працюють у режимі прямого та непрямого грилінгу, тому дають змогу готувати різну їжу: стейки, рибу, ковбаски, шашлик, сосиски, котлети для бургерів, курку, овочі тощо.

Електричний гриль для барбекю на балконі

Загальні технічні характеристики:

  • вбудована ручка для зручного перенесення;
  • піддон для жиру, що легко знімається та миється;
  • котел і кришка з якісного жаростійкого литого алюмінію;
  • чавунна решітка з антипригарним покриттям (порцелянова емаль);
  • безпечне встановлення на будь-якій поверхні завдяки міцній нейлоновій рамі зі скловолоконним армуванням.

Електричні грилі Weber – сучасне та зручне обладнання для міського барбекю. Вони дають змогу відчути себе на пікніку, навіть якщо ви готуєте на кухні квартири.

Розміри електрогрилів Weber

Різниця в розмірах електричних грилів Weber не надто велика, але є. Наприклад, для приготування однієї порції смачного барбекю чудово підходить модель Lumin Compact із габаритами 27,94х58,42х40,64 см (із зачиненою кришкою). Вона легко поміститься на столі. Для встановлення на балконі чи лоджії можна обрати Weber Q 1400 з робочою поверхнею 43х32 см або Pulse 1000 – 41х31 см. Вони готують 2-3 порції одночасно. Моделі Pulse 2000 та Q 2400 призначаються для більших компаній. Інколи їх купують для літніх ресторанів і кафе.

Модель Q 2400 від Weber

Функція регулювання температури

Популярна лінійка Q має нагрівальний елемент 2 кВт і функцію його безступеневого регулювання для точного налаштування та контролю температури. За допомогою ручки управління на корпусі режим готування встановлюється одним рухом. Серія Pulse технічно просунутіша. Користувачу пропонується електронний контроль температури, вбудований термометр iGRILL та індикатор відстеження готовності страви, коли кришка опущена. Кнопка «Старт» комплектується захистом від випадкового ввімкнення.