Перепланування квартири

Про те, як збільшити свою квартиру через перепланування, замислювався кожен. Квартира стане не тільки набагато більше, але ще Ви звільнитеся від непотрібних зайвих кутів та захаращеності – приберете комори та антресолі, ці кути є зовсім непотрібними у приміщенні. Квартири однотипні, тому не відрізняється різноманітністю та переплануванням.

Найпоширенішим типом планування на даний момент є перетворення дверних отворів на арки. Використовуючи такий прийом, можна зробити плавні переходи в приміщенні. Сама конструкція виходить дуже своєрідною.

Наступний спосіб перепланування – виготовлення декоративних ніш. Ніші користуються великою популярністю, використовуються для встановлення пральних машин, морозильників, холодильників та інших побутових приладів. У нішах можна зберігати не лише книги, а й сувеніри.

У наш час набуває популярності поєднання ванни та туалету, збільшення простору кухні суміщенням її із сусідньою кімнатою. Слід зазначити, що більшість людей вибирає саме ці види перепланування. У квартирах санвузли площею невеликі, розмістити необхідні предмети побуту просто проблематично.

Якщо є бажання переробити квартиру під офіс – можете ще до ванної додати частину кухні. Ні для кого не секрет, що оренда приміщення під офіс має попит.