Міні сауна у квартирі

Якщо вас мучить питання, щоб змінити ще у вашій ванній кімнаті, подумайте про влаштування в ній міні сауни. Звичайно, вона буде невеликого розміру, але свою функцію виконає успішно, а саме допоможе вам відпочити і розслабитися.

Особливо популярні два види міні саун: парові та інфрачервоні.
Набагато вигідніше і економічніше буде зробити міні-сауну самому, ніж придбати готову. Це обійдеться помітно дешевше, бо витрати будуть здійснені лише на потрібні матеріали.
Вам потрібно буде виконати невелике перепланування у ванній кімнаті перед обладнанням міні-сауною. У тому випадку, якщо там уже проведено водопровід, каналізація та вентиляція – то можете сміливо приступати до справи.
Перш ніж встановити міні-сауну, необхідно зробити обклеювання стін ванною корковим матеріалом або вагонкою. Також не упускайте такий момент, як пароізоляція, яку необхідно виконати між теплоізоляцією та обшивальним матеріалом. У ролі пароізоляції цілком зарекомендує себе алюмінієва фольга.
Міні-сауну слід встановлювати лише на підлогу. Для забезпечення необхідної температури використовують електрообігрівачі середньої потужності.
Одна з найголовніших переваг міні-сауни – це те, що ви тепер не тільки можете здійснювати просту гігієну, але й отримати насолоду від гарячої цілющої пари.